torsdag 5 maj 2011

Vad gör KD på "pride"?

Man kan faktiskt börjar med att fråga sig, vad står de där bokstäverna för.
Ja, ni vet, KD.

KnasDemokraterna kanske.

Det vette tusan om det inte är så trots allt.
För hur kan annars ett parti som påstår sig värna om familjen nu ta över facklan för att bränna ned grunden som samhället står på, d.v.s. synen om att familjer är samhällets grundstomme (ty utan mamma och pappa blir det inte heller några barn, d.v.s. nya medborgare)?

Erik Slottner fäller en avslöjande kommentar på sin blogg: "Det här året skulle jag ha fått förklara varför vi tillsammans med Sverigedemokraterna var det enda riksdagspartiet utan representation."

Personligen ser jag det som en direkt uppmaning till alla Sveriges kristna att faktiskt rösta på Sverigedemokraterna. Så varför inte lyssna på Erik Slottner?

Låt oss göra så.

Från Sverigedemokraternas hemsida: "Det höga antalet skilsmässor och ett allt starkare ifrågasättande av varje barns rätt till en mor och en far riskerar att förstärka känslan av otrygghet och rotlöshet hos många av våra barn."

Detta blogginlägg är förstås en reaktion på att Kristdemokraterna i Stockholm tänker delta aktivt i "firandet" av "pridefestivalen".

Lukasevangeliet 23:34: Men Jesus sade. »Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra. Och de delade hans kläder mellan sig och kastade lott om dem. --

Dagen: KD på plats på Pridefestivalen
Fria Tider: KD laddar upp inför Pride

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar